Volt közületek bárki katona?

Gondolom már nem. Mi nem az a generáció vagyunk, akiknek még be kellett volna vonulni, önként pedig kevesen teszik. Én sem vágytam rá.

Mégis tetszett egy régi fotó, a sok közül, melyen a nagyapám volt látható a katonatársaival. Fiatalok voltak, lazák még ilyen körülmények közt is, és én megfogadtam a kép láttán, hogy valamit én is csinálok még az egyetem mellett, ami nem a bulizás lesz. Valamit, ami tapasztalatot ad, de fiatalon úgyse lesz olyan nehéz… Mert változatosságot akartam.

Így tud megihletni és ösztönözni egy klasszikus, múlt századi fotó…

Azt mondták, már ott, az egyetemen az illetékesek, hogy ha bármi hasznosat akarok, a TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka az én világom. Keressek rájuk, pont így tehát ” TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka “. Mert itt mindenféle munkákra lehetett valóban jelentkezni, de a valódi lényege és lehetősége ennek az oldalnak ámulatba ejtett: munkakör, szakképzettség, iparág alapján keressünk bármi olyat, ami segít a tanulmányi előmenetelünkben! Elmélyülni, kiteljesedni.

Ők mindent megadnak a saját részükről, az iskolaszövetkezetnél. Meg is adtak tehát ahhoz (már a gyakorlati tapasztalataimról tudok mostanra beszámolni), hogy sikerüljön. Legyen szó akár szakmai gyakorlatról, vagy épp a bulizásról. A kettő között meg még sok minden van… Érdeklődésnek megfelelő cégnél történő betanulás, ismeretszerzés, pénzszerzés, de ha valami bulis helyen akarunk melózni a nyári szezonban, azt is lehet tehát. Azt pedig jó ha tudjátok, a szakmai gyakorlat szinte mindenhol kötelező. Szóval, minimális tagsági díj mellett legyetek TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka szövetkezeti tagok és fedezzétek magatokat ilyen szempontból már jó előre.

Vagy épp keressetek sok pénzt, ha szerencsétek van, esetleg ismertessétek meg magatokat, bizonyítsátok a szorgalmatokat egy olyan cégnél, ami később fel is tud venni állandóra!

Széles a spektrum: műszaki területek, gazdasági szakmák, IT, HR, fizikai, alkalmi, marketing, netán otthonról végezhető munkák minden területen. Ez a szakasz az életetekben így is eljön hamar (mármint a melózás), és az egyetem mellett lesz időtök, így ne odázzátok sokáig! Ha megfogadjátok a tanácsomat, sokkal felkészültebbek lesztek jó hamar, mindenre: TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka!