Pofás kis kabin bőröndök

Hogy mire jók a régi fényképek?

Például arra, hogy felidézzék a régen elfeledett emlékeket, felelevenítsék a régen nem látott ismerősöket és barátokat, és eszünkbe juttassák, hogy milyen fontos dolgokról feledkeztünk meg mostanság. Megfeledkezünk tartani a kapcsolatot azokkal az emberekkel például, akiket nagyon szeretünk. Az idő hamar elszalad, és mi a végén majd azon kapjuk magunkat, hogy már nem tudunk leülni beszélgetni azzal, akivel szeretnénk, nem hallhatjuk a nevetését, nem nézhetünk mélyen a szemébe, mert már nincsen lehetőségünk rá.

Mikor ezzel szembesültem, kitaláltam, hogy meglátogatom a nagymamámat. 15 éve nem láttam, mert Angliában lakik, és nekem mindig volt valami jó kifogásom arra, hogy miért nem tudok elmenni, de most elég a kifogásokból, úgy döntöttem, meglátogatom, mert ki tudja, mennyi lehetőségem lesz még erre.

Megvettem a repcsijegyet, persze, így az utolsó pillanatban nem volt valami olcsó, de már ez sem érdekel. Egyedül az okozott nehézséget, hogy mivel csak néhány napra megyek, feladott bőröndöt nem vettem, kézi bőröndöm meg nem volt, vennem kellett egyet. Nagyon drágák ezek a bőröndök mindenhol, majdnem lehidaltam, mikor megláttam az árakat, olcsóbb lett volna, ha inkább feladom a nagy bőröndömet. Kissé megborultam ettől, majd felrobbantam mérgemben, de végül szerencsére rátévedtem egy oldalra, ahol megtaláltam, amit kerestem. Jó minőségű, pofás kis kabin bőröndök, számomra is elérhető áron! Kicsit bogarásztam, aztán megrendeltem, amelyik a legjobban tetszett. Szerencsére nem kellett sokat várni, hamar meg is érkezett. Az utazásom előtt még bőven volt időm bepakolni a nem is olyan hosszú, de annál fontosabb utazásommal. Egyébként nagyon kényelmes utazni ezzel a bőrönddel, kifejezetten szeretem, hogy 4 kereke van, így könnyű tolni, és nem borul fel, ha esetleg elengedem.

Az utazásom kivételesen jól sikerült, nagyon jó érzés volt találkozni a mamával. És minden gördülékenyen is ment, ami szintén nem elhanyagolható szempont!

Éljenek a régi képek, az utazás, és a vadiúj kisbőröndöm!