Autógumikról képekben akkor és most

Szokásos nyári látogatásomat tettem a nagyszüleimnél. Mindig szeretek ide kijárni, mivel papámnak rengeteg archív képe van igazából mindenről. Szóval, ha éppen unom már a családomat több generációig végignézni, akkor nézegethetek, régi rajzfilm kockákat, vagy erotikus naptárat 1938-ból. Egy szóval rengeteg érdekességgel tudok találkozni, ha rászánok elég időt. Nagyapám természetesen mindenről tud mesélni, még akkor is, ha nem volt ott személyesen. Nagy mesemondó az öreg, de olyan jóízűen adja elő őket, hogy akár egy-egy történetet többször is szívesen meghallgatok! Az egyik kedvencem, amikor egy régi autóval szerepel egy képen, aminek nagyon furcsa gumiabroncsa van. Hallottam már több történetet arról az autóról, de a kedvencem az, amikor elmesélte, hogy szedte fel vele a nagymamát. Különleges fehér gumik voltak rajta, ami akkoriban igazi előkelőségnek számított. Nem csoda, hogy nagyanyám egyből érdeklődni kezdett az öreg után!

Amikor ezt a történetet hallgatom, mindig elringatom magamat egy hasonló álomba, hogy remélem én is ilyen körülmények között ismerkedek majd a kedvesemmel. Azóta az autóm gumiabroncsára mindig hatalmas figyelmet fordítok és a legjobb internetes gumidiszkontból rendelek! Fontos, hogy mindig az adott évszaknak megfelelő új gumik legyenek, mert csak akkor érzem magamat biztonságban az utakon. Ráadásul a friss gumik egy igen ízléses megjelenést biztosítanak a járműnek, és remélem egyszer egy hölgy szívéhez is utat fog mutatni.

A gumidiszkont.hu-ról még érdemes annyit elmondanom, hogy az ország legkedveltebb gumikeresője! Kifejezetten csak új abroncsok forgalmazásával foglalkoznak és az oldalukon található paraméteres kereső segítségével gyorsan és könnyen megtalálja az ember azt, amit keres. A megrendelt gumikat kiszállítják egy jelképes szállítási díjért és 4 darab vásárlása után, ha délig érkezik be a rendelés, már másnap kiszállításra is kerülnek. 30.000 féle abroncs, több fajta járműre, és ha netán nem lenne elégedett velük a vásárló, pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak. Összességében egy kiváló szolgáltatás, ahonnan nyugodt szívvel rendelek mindig, mert tudom, hogy azt kapom a pénzemért, amire számítok!

Majd már lassan jön a tél, tehát ideje téli gumik után böngésznem. Igen lehet furcsa ezt hallani, de hobbimmá vált az abroncs keresés, mióta ismerem a nagyszüleim történetét. Rengeteg ismerősömnek, barátomnak szoktam ajánlani, keresni is, és akkor csak átküldöm a keresési linket és már rendelhetik is.

Egyszerűen imádom használni, mert egyszerű a gumidiszkont keresője és mindig megtalálom azt, amire szükségem, vagy másnak szüksége van, plusz a kiváló termékek mellett hatalmas akciók is szoktak lenni!