Van azért, amiben nem a régit szeretem

Odavagyok a régiségekért, köztük a régi fotókért. Kiskoromban is az egyik kedvenc elfoglaltságom volt a régi képek nézegetése nagyszüleimnél. Sokkal jobban tetszettek az analóg fotók hangulatai, azok, amik a szüleimről készültek fiatalabb korukban. Tudom, már nagyon rég nem divat kinyomtatni képeket, mert bőven elég, ha digitálisan megvannak. Ennek ellenére én sokszor ragaszkodom ahhoz, hogy kézzelfoghatóan megtarthassam a számomra kedves emlékeket. Nagyon szerettem volna egy analóg kamerát is magamnak, de még nem tartok ott, hogy önállóan tudjam finanszírozni folyamatosan a filmeket bele.

Ilyen régi képekként tartom még számon a bátyámról és a rólam készült kisbaba képeket, amikből több album telt meg. Ezekre mindig jó érzéssel, olykor elérzékenyülve tekintek vissza. Valahogy teljesen más érzést keltenek ezek a fotók, amiken még látszódik, hogy nem a legmodernebb kor eszközeivel készültek, és valahogy egy teljesen más világ formáját tükrözik vissza. Az egyik kedvenc projektem volt a suliban, hogy mindenki bevitt magáról egy kiskori képet, és kiakasztottuk őket a neveink mellé.

Na de elég a nosztalgiából. Habár rajongója vagyok régi képeknek, divatnak, filmeknek, valamiből az innovatív megoldásokat szeretem. Ilyenek a villanyautók is. Azóta forog sokat a fejemben, mióta olvastam egy cikket a villanyautókról a flottakezeles.hu oldalán (itt ti is el tudjátok olvasni). Akkor még eléggé újnak számítottak ezek az autók, legalábbis Magyarországon. Pontosan ezzel foglalkozott a cikk is, hogy mennyire várható ezen autók elterjedése az országban, milyen állami támogatás várható, és mennyiben fog megkönnyebbülni a töltés.

villanyautók

Nos, most körbenézve, ha Budapestnek azon környékein járok, vannak dögivel, de máshol nem igen. Én viszont éppen cégalapítási procedúrában vagyok, és villanyautókat szeretnék használni. Tudtam, hogy erre biztosan a flottakezeles.hu lesz a megfelelő választás. Rendkívül informatív az oldaluk, számos blogbejegyzés található meg náluk, amik mind tartalmaznak valamilyen értékes információt vagy tanácsot. Eleve elérhető náluk egy ingyenesen letölthető tanácsadás, ahol szépen végigvezetik az érdeklődőt öt ponton keresztül, hogy mire érdemes figyelni cégautók beszerzésénél. Számomra fontos volt, hogy például egy olyan pont is megtalálható közöttük, hogy mivel menjen az autó motorja.

Szóval, természetesen nemcsak villanyautók és azokról szóló cikkek találhatóak meg a flottakezeles.hu oldalán, hanem szolgáltatást is kínálnak. Alapvetően a lízing formái közül a tartós bérlettel foglalkoznak, ami nagyon kedvező az ügyfél cég számára, ha semmilyen tekintetben nem akarnak a cégautó körüli kérdésekkel foglalkozni (a tankoláson kívül). Még azt is megértettem az oldaluk segítségével, hogy miért is pontosan ez az egyrészt lehető legkedvezőbb árú szolgáltatás, másrészt pedig az egyik teljes mértékben kockázatmentes. Ha ezt választom, soha nem lesznek problémáim az adó kérdésével. Meg is néztem, három csomagot kínálnak, amikhez egyenként részletes leírást adnak, így nem kell vakon döntést hoznom, vagy felesleges időt telefonálásra fordítani.

Sok okot tudnék arra találni, hogy miért a flottakezeles.hu-t választom. Egyrészt minden, amit a villanyautókról szóló cikkben olvastam, az teljesen valid vagy már valóban úgy van, ahogy ők anno azt leírták. Tényleg kezd egyre jobban elterjedni ez a hullám, és nagyon jól felvázolták azokat a hiányosságokat, amiket az országnak le kell (illetve kellett) győznie ahhoz, hogy el tudjanak terjedni ezek a járművek. Én már elérkezettnek látom az idejét, hogy be lehessen vezetni a cégem számára ezeket a villanyautókat.

Emellett élettartam garanciát is vállaltak, ami azt jelenti, hogyha az ő cégüket éri is valami, mi a futamidő végéig használhatjuk a cégautókat. Mióta velük dolgozom, egyetlenegy nehezen megoldható problémába sem ütköztünk. Mármint az autókkal kapcsolatban. Szóval nyugodtan élvezhetjük a villanyautók kényelmét, a többit meg intézi a flottakezeles.hu.