A régi képek csodái

A pillanatokat megörökíteni mindig jó ötlet. Az ilyen képeknek köszönhetően tudunk majd később nosztalgiázni, hiszen a képek segítségével sokkal könnyebb visszaemlékeznünk az egyes történésekre.

Éppen ezért a vállalkozásom első napját is megörökítettem. Ugyanis, mindig emlékezni szerettem volna arra a napra, amikor belevágtam ebbe a nagy feladatba. Az elindulás nagyon döcögős volt, viszont minden nehézséget megért.

Mielőtt belevágok egy ilyen nagy feladatba, olyankor szeretek előre mindenről tájékozódni. Ez nem volt másképp a vállalkozásom indulásakor sem. Minden fontos dologról tudni akartam: mire kell figyelni elindulás előtt, milyen teendőim vannak miután megállapítottam a céget, hogyan tudom sikerre vinni stb. Miután ezekre mind megkaptam a választ, akkor már nem volt más dolgom, mint megkeresni azokat az embereket, akik segítenek majd nekem ezen az úton. Kellett keresnem egy jó könyvelőt, lelkiismeretes és szorgalmas munkatársakat és ki kellett találnom a marketing stratégiát is.

Minél többet megtudtam a vállalkozással kapcsolatban, annál jobban láttam, hogy ez milyen nagy feladat. Amikor az interneten vendéglátó ellátó hely után keresgéltem, akkor nagyon fontosok voltak számomra a vásárlói vélemények. Szerintem ezek sokat el tudnak árulni egy vállalkozásról. Talán az egyik legjobb marketing tud lenni a vásárlói ajánlás. Éppen ezért, mielőtt valahonnan vásárlok, akkor mindig el szoktam olvasni ezeket. Az egyik legjobb értékelése a Hunnia Kristálynak volt.

Mondjuk ezen nem is csodálkoztam, mert már a honlapjukon is látszik, hogy milyen fontos számukra a vásárlói élmény és elégedettség. Ha nem így lenne, akkor valószínűleg az oldalukon nem lenne olyan sok információ, mint most.

A vásárlók megfelelő tájékoztatása elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosak lehessenek a vásárlásukban és a döntésükben. Ha valaki a vállalkozása számára vásárol, akkor szerintem sokkal jobban átgondolja, hogy kitől is vásárol. Jó beszállítót találni nem egyszerű. Mindenki olyan vállalatokkal szeretne együtt dolgozni, akik megbízhatóak, megfelelő minőségű termékeket kínálnak a vásárlóiknak és időben szállítanak. Ha valami miatt mégis csúszás lenne, vagy eltérnének a megbeszéltektől, akkor időben szólnak. Ez lenne a korrekt és az elvárható viselkedés. Azonban sokan mégsem így tesznek. Ez teszi olyan nehézzé a választást.

Amennyiben vendéglátó ellátó helyre lenne szükséged, akkor a Hunnia Kristály Webáruházát mindenképp érdemes lehet megnézni. Nagy termékkínálattal rendelkeznek, ezért bármire is legyen szükséged a vendéglátóhelyed működéséhez, itt nagy valószínűséggel azt is meg fogod találni.

A termékek aszerint vannak kategóriákra osztva, hogy milyen vendéglátóhelyen szokás használni az adott terméket. Ez alapján a következő kategóriákon belül tudsz válogatni: cukrászat, fagylalt, koktél, bár, kávéház, étterem, menza, konyha, fast food, ételszállítás, csomagolóanyagok, mosogatás, home line.

Ezek közül szükséged lenne valamire? Akkor nézz szét a kínálatukban, hogy minél hamarabb beszerezhesd a mindennapi működéshez szükséges termékeket.

A kategóriákon belül a találati arányt tudod szűkíteni: alkategóriák közül választhatsz és szűrőket is beállíthatsz. Ezeknek köszönhetően már valóban csak azokat a termékeket fogod látni, amik érdekesek lehetnek számodra. Így sokkal gyorsabbá tud válni a vásárlás és nem kell feleslegesen olyan termékeket nézegetned, ami érdektelen számodra.

Megbízható és jó minőségű serpenyők kellenének a készletbe? Itt azt is megtalálhatod. A webshopban 8-9 ezer termék közül választhatod ki a számodra szükséges árut. Ezért, több márkájú és fajtájú serpenyők közül tudsz választani. A részletes leírásnak köszönhetően össze tudod őket hasonlítani és ezáltal a választás sem lesz bonyolult. Azonban ez nem csak a serpenyőről mondható el. Minden termékről részletes tájékoztatást kapsz. Így a választás szinte gyerekjáték, ha tudod mit keresel.

Kedvező áron szeretnél hozzájutni egyes termékekhez? Előre be nem tervezett kiadás lenne az újabb vásárlás?

Akkor az akciós termékek csak rád várnak. A kedvezőbb árú termékek kínálata folyamatosan változik, ezért erről részletesen az oldalon tudsz tájékozódni. A Hunnia Kristály weboldalán szerintem a termékek egyébként is jó árban vannak. Azonban, ha sikerül a korábban kinézett terméket még jobb áron kifogni, akkor csak jól járhatsz velük.

A Hunnia Kristály már 1994. óta foglalkozik vendéglátó egységek kiszolgálásával. Ez idő alatt már sikerült olyan tapasztalatra szert tenniük, aminek köszönhetően pontosan tudják mire van szüksége egy étteremnek, kávéháznak, cukrászdának. A termékeik minősége is arról árulkodik, hogy a legjobbat szeretnék nyújtani a vásárlóiknak. Amennyiben szívesen vásárolnál egy olyan helyről, ahol valóban a vásárlói igények kielégítése a cél, akkor a Hunnia Kristály weboldalát ne felejtsd el megnézni.

Érdekelnek az újdonságok, aktualitások, hasznos tanácsok és érdekességek a vendéglátás világáról?

A Hunnia Kristály honlapján a híreken belül ezekről is olvashatsz. Minden cikk közérthetően van megfogalmazva, hogy ne csak azoknak lehessen élvezhető és hasznos, akik jártasok ezen a területen.

Össze szeretnéd hasonlítani a termékeket? Nem tudod melyiket válaszd? Akkor olvasd el a termékteszteket is. A döntés megkönnyítése érdekében több terméket is összehasonlítottak, hogy neked már ne kelljen. Ezeknek hála sokkal gyorsabban és egyszerűbben el tudod dönteni, hogy melyik terméket szeretnéd választani a vállalkozásod számára. Ebből is látszik, hogy a Hunnia Kristály mennyire foglalkozik a vásárlóik elégedettségével.

Megtetszett valamelyik termék és úgy döntöttél megveszed?

Nagyszerű hír. Ebben az esetben nem kell mást tenned, mint betenni a kosaradba a terméket és megrendelni. Általában 2-5 munkanapon belül meg is érkezik hozzád a rendelésed.

Milyen szállítási módok közül tudsz választani? 

A Hunnia Kristály több kiszállítási lehetőséget is kínál a vásárlói részére: Foxpost automata, Expressone házhozszállítás és csomagpont. Mint látható, nem csak a termékkínálat nagy, de mindenben adnak választási lehetőséget a vásárlóiknak. Így könnyen ki tudod választani, hogy melyik szállítási lehetőség a legkényelmesebb számodra.

Azonban nem csak vállalkozások számára kínálnak termékeket. Ha Te az otthoni konyhádba szeretnél vásárolni tőlük, akkor erre is van lehetőséged. Vállalkozások és magánszemélyek egyaránt megtalálhatják az oldalukon a számukra szükséges árukat. Ezért, ha szükséged lenne serpenyőre, tálra, edényre, mosogató eszközre, csomagolóanyagra vagy egyéb a konyhában használatos dologra, akkor is keresd bizalommal a Hunnia Kristály Webáruházát.

Mindenről szeretnél időben tájékozódni? Akkor ne csak a honlapjukat kövesd figyelemmel, hanem a Facebook oldalukat is. Itt mindig tájékoztatják a követőiket az aktualitásokról, akciókról. Legyél mindig képben, hogy a legjobb termékeket tudd megvásárolni.

Amennyiben szükséged lenne egy megbízható, segítőkész, jó minőségű termékeket kínáló vendéglátó ellátó helyre, akkor a Hunnia Kristály Webáruházát mindenképp nézd meg. Kiváló termékek, nagy termékkínálat és kifogástalan kiszolgálás fogad, ha őket választod.

Legyen a vállalkozásod számára egy biztos pont a Hunnia Kristály, hogy mindig legyen kihez fordulni, ha valamire szükséged van.

A honlapjukon tudsz tájékozódni a termékektől, a vásárlásról és magáról a cégről is. Én eddig mindig elégedett voltam a termékeikkel. Remélem Neked is jó tapasztalataid lesznek velük.