Megérdemelt kikapcsolódás családi körben

Kislányunk nyáron született meg, ezért a nyári közös nyaralás elmaradt, nem szerettük volna őt kitenni felesleges ingereknek, megvártuk még összeszokunk és megtaláljuk a közös ritmust. Közben rengeteget fényképeztük, és összehasonlítottuk, hogy kire hasonlíthat a gyerek, régi képek kerültek elő, nagymamákról, nagypapákról, de még kapáról is, amin még csecsemők, vagy kisgyermekek voltak. A családban mindenki szeret túrázni és a túrák során is nagyon sok kép készült, megörökítvén az együtt töltött időket, még fekete fehér, illetve előhívatlan diáink is vannak. Ezek a megörökített képek nagyon fontosak a családtagjaim számára. A párom már nagyon fáradt kezdett lenni a következő év tavaszán, ezért megleptem őt egy belföldi úttal, amelyre már nyugodt szívvel magunkkal vittük kislányunkat is. Egy nagyon kis kedves apartmanban foglaltam szállást, nagy családias hangulata volt, fontos volt, hogy a kislányunkkal nagyokat tudjunk sétálni és a friss levegőn lehessünk. És közben végig fényképekkel dokumentáltuk az eseményeket. Erre a kiválasztott apartman tökéletesen megfelelt, nagyon pihentető napokat töltöttünk ott. A szép időben órákon keresztül jártuk a környéket, kikapcsolódás volt a javából. Nagyokat beszélgettünk, és kitértünk arra is, hogy kislányunk babakocsija mennyire remek választás volt, mert most is milyen jó szolgálatot tesz, és milyen jól bírja a megtett kilométereket.

Amikor babakocsi vásárlásra szántuk el magunkat, az interneten keresztül tájékozódtunk a piacon elérhető termékek köréről és akkor találtunk rá egy remek cégre, akik számos babakocsit forgalmaznak. Miután körbenéztünk a termékkínálatukban, kiválasztottunk egy sport babakocsit. Úgy gondoltuk, hogy ez a fajta babakocsi fog a legjobban megfelelni számunkra. A cég termékpalettája rendkívül nagy, mi is sok időt töltöttünk az oldalukon, de remek megoldásokkal próbálnak segíteni a szülök számára, hogy könnyen ki tudják választani az életvezetésükhöz legközelebb álló kocsit. Ezt segítik mindazzal, hogy a termékeiket tematikusan, fajta, illetve márka szerint különítik el a kis lapfüleken. Csodás megoldásnak találtuk a cégtől, hogy rengeteg képet mellékeltek a termékeik ismertetéséhez, sőt nagyon részletes, mindenre kiterjedő termékleírást olvashattunk minden egyes termékeikről. Majd amit más babakocsikat forgalmazó cégnél nem találtunk és láttunk, hogy a babakocsit használatáról, összerakásáról vagy akár az összecsukásáról is kis videókat mellékelnek. Ez teljes mértékben arra vall, hogy a vásárlók érdekeit és igényeit tartják szem előtt, és azt szeretnék, hogy ez a kicsit sem egyszerű feladat, miszerint babakocsit vásároljak a szülők a gyermeküknek ez mindinkább könnyebben és egyszerűbben mehessen véghez.

Nekünk is rengeteget segített ez a fajta vásárlók tájékoztatása, mi összehasonlítottuk a termékeket egymással, mérlegeltünk és választottunk. A sport babakocsi rendkívül jó választásnak bizonyul, nem csak azért mert maximálisan jó minőségű, luxus kivitelről beszéltünk. Rengeteg színváltozat közül tudtunk választani, mi egy szürkés- bézs színvilágot gondoltunk megfelelőnek és a kiegészítők lettek lányosak. A puha tapintású belső felület elnyerte a tetszésemet, szerettem volna, ha nagyon bababőrbarát lenne a sport babakocsink anyaga, ezt sikerült is teljesíteni. A sport babakocsi nagyon könnyen kezelhető, összecsukása rendkívül egyszerű és a könnyű kivitelezése miatt, nagyon egyszerűen elhelyezhető akár a kocsi csomagtartójában is. Az általunk kiválasztott kocsi üléssel együtt hajtható össze, de még így is kis helyet foglal el az autóban. Mivel hosszabb sétákra is indulunk ezért azt is szem előtt tartottuk babakocsi vásárlás előtt, hogy a háttámlája több fokozatban is állítható legyen, a sport babakocsi erre is alkalmas, hogy teljesen fekvő pozícióba kerüljön a gyermek, de van ülő és félig ülő fokozata is. Ez több fokozatban állítható támla teljes mértékben elnyerte a bizalmamat és a tetszésemet. Így el is tud aludni a gyermek a babakocsiban, és kényelmes döntött fokozatba tudom állítani a háttámlát, nem kell ülve aludnia, ez nagyon kényelmes és hasznos funkciója a kocsinak.

Miután minden kritériumunknak tökéletesen megfelelt a babakocsi, sőt még túl is tett az elvárásainkon, megrendeltem online. A cég remek rendelő felülettel rendelkezik, egyszerűen, pár kattintással, házhoz szállítási feltételek mellett megrendeltem a sport babakocsinkat.

Pontosan, az előre jelzett időpontban leszállításra is került a babakocsink, ugyan olyan csodaszép kivitelben, mint amilyen képek alapján megrendeltem. Nagyon korrekt módon azt a terméket értékesítik és olyan formában, amilyen az ténylegesen. Ami nagyon pozitív volt még a céggel kapcsolatban, hogy egy megadott rendelési összeg felett az ország egész területén ingyenes kiszállítást biztosít, házhoz rendelés esetén. Mivel a mi rendelésünk a megadott összeghatár felett volt, ezért a mi házhoz rendelésünk is ingyenes kiszállítással történt meg. 
A babakocsit azóta is a legnagyobb megelégedéssel használjuk