Képeim a tetőboxban

Már régóta foglalkozom régiségek felvásárlásával, melyek közül a kedvenceim a régi fényképek. Akár órákat is el tudnék tölteni a gyűjteményemmel, hiszen minden képnek megvan a maga története. Sokat járok régiségbörzékre is, hogy az általam gyűjtött fotókat árusítsam, illetve új darabokra tegyek szert. Emellett mostanában adódnak olyan lehetőségeim is, hogy idős emberek hagyatékából vásároljak fel régi tárgyakat. Általában ilyenkor találom a legizgalmasabb képeket, illetve sok más váratlan meglepetéssel is találkozok.

Nem is olyan régen egy HATALMAS hagyatékra tettem szert! El se hinnétek, hogy mennyi nagyszerű holmira bukkantam egy idős hölgy padlásán. Régi könyvek, újságok, papírok, és ami számomra a legfontosabb: fényképek. Több doboznyi kincs várt rám ezen a helyen, de sajnos egy apró problémába ütköztem. Az autóm csomagterében nem volt elég hely egy ilyen nagy mennyiségű régiség szállítására.

Be kellett látnom, hogy eljött az ideje egy tetőbox vásárlásának. Az első utam természetesen az autofelszerelesek.hu-ra vezetett, ahonnan már korábban is vásároltam autós kiegészítőket, és még soha nem okoztak csalódást. Náluk mindig megtalálom az igényeimnek megfelelő terméket, és az új tetőboxommal is teljesen elégedett vagyok.

Én fekete színűt választottam, ami illik az autóm színéhez, és a formája is rendkívül modern és letisztult. A kapacitása pont elég volt ahhoz, hogy az összes régi fénykép beleférjen, így a többi szabad hely az autóban megmaradt a nagyobb tárgyaknak. A járműre történő felszerelése is egyszerű volt, illetve még zárható is, ezért a jövőben akár értékesebb tárgyakat is elhelyezhetek benne, anélkül, hogy aggódnom kellene a biztonságuk miatt.

Választásomban segített az oldal összehasonlító funkciója, ami bemutatta a termékek közöti különbségeket. Így könnyen el tudtam dönteni, hogy melyik a számomra lemegfelelőbb modell az árat, színt, illetve űrtartalmat tekintve.

Nemcsak a munkámhoz találom praktikusnak a tetőbox használatát, hanem egyéb szabadidős tevékenységekhez is, mint például a horgászat, sátorozás, vagy a síelés. A családommal szívesen járok kempingezni, amihez matracokra, sátrakra és egyéb felszerelésekre van szükségünk. Ezeket most már a tetőboxba is pakolhatom, ezzel nagy helyet felszabadítva és kényelmesebbé téve az utazást. Arról nem is beszélve, hogy a párom rendkívül sok ruhát szokott pakolni, szóval olyan modellt kellett választanom, amibe a legnagyobb táskáink is beleférnek. Ha viszont egyedülálló vagy, van lehetőséged kisebb űrtartalmút is vásárolni.

Ami még nagyszerű az autofelszerelesek.hu-val kapcsolatban, hogy rengeteg kiegészítőt is megtalálsz itt, melyek segítik a főbb termékek használatát. Például vásároltam egy plafonra rögzíthető tárolót, mely a garázsban való tárolást könnyíti meg, így ott is helyet spórolhatok.

Fontosnak tartom azt, hogy minél tovább megőrizzem az új kiegészítőmet és megvédjem az esetleges károktól, ezért rendeltem hozzá egy védőhuzatot XL méretben. Nagyszerű volt, hogy mindezt egy helyen meg tudtam vásárolni. Ha viszont nem kedveled az online vásárlást, akkor van lehetőséged személyes átvételre is.

Szerintem ebben az évben a legjobb befektetésem ez a tetőbox volt. Nem is értem, hogyan tudtam idáig nélküle utazni, vagy munkát végezni. Már alig várom, hogy használhassam a következő utam során, és telepakolhassam szebbnél szebb régi képekkel. A családi nyaralásaink során pedig biztosan kihasználjuk majd az extra tárolóhelyet.