Régi fotó, új élet

Minden akkor kezdődött, amikor a szüleink úgy döntöttek, hogy eladják a házukat, a mi gyerekkori otthonunkat. Nem lepődtünk meg annyira, mert már se a húgom, se én nem lakunk ott, és a ház nagyon nagy. Elmentünk hát segíteni összepakolni azokat a dolgokat, amik gyerekkori életünkből megmaradtak. Amikor felmentem a padlásra, megtaláltam a tinédzser koromban kedvelt, klasszikus tükrös asztalkát. A tükörhöz oda volt tűzve egy kép, amin 18-19 éves lehettem, és készültem elköltözni az egyetemi kollégiumba. Be kell vallanom, nagyon tetszett, ahogy azon a képen kinéztem. Látszott, hogy sportolok, vidám és egészséges vagyok.

A zsebembe csúsztattam a képet, és folytattuk a pakolást. Közösen elbúcsúztunk a háztól, és mind elindultunk hazafelé. Otthon aztán elővettem a képet, és belenéztem a tükörbe. Azt láttam, hogy már nagyon messze vagyok attól a lánytól, aki a képen van. Úgy döntöttem, hogy ezen változtatni akarok.

Hogy is kezdjünk hozzá az új kép kialakításához?

Kiváltottam egy bérletet a közeli edzőteremben, és megkérdeztem az edzőt, hogy mit tud javasolni étkezés terén, hogyha életmódot szeretnék váltani. Az mondta, hogy ő a www.biocity.hu webáruházat javasolja, hogy onnan szerezzem be az alapanyagokat. Az edzésterv és a menü összeállításában pedig majd segít. Otthon regisztráltam az oldalra, és elkezdtem összegyűjteni a listán szereplő termékeket. Néhány nap múlva már mehettem is a csomagpontra átvenni a rendelésemet. Az edzést kiegészítő nasik és táplálék kiegészítők nagyon finomak voltak, és a fárasztó testmozgás után különösen jól estek.

A főzésbe kellett egy kis idő, hogy belejöjjek, de az alapanyagok minőségiek voltak, és szerencsére a legtöbbön volt vagy recept, vagy felhasználási javaslat. Nem is értettem, hogy miért nem kezdtem el korábban ilyen ételeket enni, ilyen módon élni. Sokkal több energiám lett, és a www.biocity.hu segítségével egy helyről megrendelhettem, amire szükségem volt.

Egy közös kép

Nagyjából két hete kezdtem az edzést és az új étrendet a www.biocity.hu termékeivel, amikor felhívott a húgom. Mondta, hogy a szüleink közeledő házassági évfordulójára csináltathatnánk egy közös képet. Nem is akármilyet, hanem egy régi kép alapján lenne beállítva a fotó, amikor a vadasparkban voltunk egyetemistaként. Viszont ehhez ő is szeretne kicsit formába jönni, mert felszedett néhány kilót. Javasoltam, hogy csatlakozzon hozzám, és el is küldtem neki a www.biocity.hu weboldal címét, és néhány javaslatot, hogy milyen termékeket érdemes először megrendelni.

Amikor átböngészte az oldalt észrevette, hogy vannak teák, sőt, különleges teás összeállítások is. A szüleink nagyon szeretik a speciális teákat, ezért kitaláltuk, hogy a kép mellé válogassunk össze egy teás csomagot.

Pár héttel később eljött a fotózás napja. A tükörbe nézve úgy éreztem, hogy megérte az elmúlt pár hét a fáradtságot, bár még volt hova fejlődni. Mindenesetre örültem, hogy megtaláltam a www.biocity.hu online boltot, mert hozzájárult a változatos étkezésemhez, ami nagyban elősegítette, hogy elinduljak az egészséges élet útján. Az elkészült fotóval mindketten elégedettek voltunk, a húgom sokkal jobban hasonlított a régi önmagára. Kiegészítve a teaválogatással, egy bájos kis ajándékcsomagot állítottunk össze a nagy napra.

A szüleink nagyon örültek a képnek is és a teáknak is, de főleg annak, hogy a húgommal együtt milyen pozitív változáson mentünk keresztül. Elmeséltem, hogy a megtalált régi képek inspiráltak minket, a megvalósításban pedig a www.biocity.hu-ról rendelt termékek bizonyultak hasznosnak.