Nekem a fotózás, a páromnak a kozmetikumok

Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert tökéletes életem van. A munka, a család, a barátok, a pihenés, és a hobbi, tökéletes egyensúlyban vannak. Most a hobbimról, sőt, főleg inkább a feleségem hobbijáról fogok beszélni. Én fotózni imádok, már hosszú évek óta, de ez talán annyira nem is érdekes, mint amit Vivi csinál. Kozmetikumokat gyárt, házilag!

Eleinte én sem tudtam elképzelni, de simán megvalósítható! Csak megfelelő elszántság kell hozzá, és a tökéletes alapanyagok! Az elszántság még oké, de honnan lehet ehhez alapanyagot szerezni? A feleségemnek meg is van erre a tökéletes, és tömör válasza: HumanityÁruház! Ez a webshop arra specializálódott, hogy alapanyagokat adjon el kozmetikumokhoz, krémekhez, szappanokhoz, hogy el lehessen készíteni ezeket házilag. A párom mostanában például szappant gyárt kecsketejes alapanyagból, amit innen szerez be: https://www.humanityaruhaz.hu/termek/melt__pour_kecsketejes__feher_szappanalap_1_kg.html.

Imádja ezt az oldalt, de ennek meg is van az oka. Erről a webshopról mindig kiváló minőségű alapanyagokhoz jut, és rengeteg információhoz is a kozmetikumok és hasonló termékek elkészítéséhez. Jó példa erre a kecskesajtos szappan alapanyaga is. Az https://www.humanityaruhaz.hu/termek/melt__pour_kecsketejes__feher_szappanalap_1_kg.html linken nem csupán megrendelni lehet ezt az alapanyagot, hanem le van írva az is, hogy hogyan kell elkészíteni, lépésről lépésre. Az oldal segítségével talán még én is el tudnám készíteni, nulla gyakorlattal.

Nem véletlen az a számtalan pozitív visszajelzés sem az oldalon. Egy igazi kis közösség ez, akik ilyen termékeket készítenek, ez jól látszik a kommentekből is. Ki ne szeretne egy olyan oldalt, ahol minden szükséges infó megtalálható a hobbijához, és miután tanult arról, ami igazán érdekli, meg is rendelheti, ami szükséges hozzá?! Ráadásul nem csak simán megrendelheti, hanem mindezt biztonságosan és gyorsan is teheti, mivel a fizetés és a szállítás is nagyon vásárlóbarát. De milyen is lenne egy “megbízható bolt” minősítésű webshopban?

Ha most kezdenél bele ebbe a tevékenységbe, mindenképp javaslom ezt az oldalt. Esetleg ha nagyobb tételben vásárolnál, hogy meglegyenek az alapok, érdemes kihasználni a kuponokat is, és az ingyenes szállítást is! Jó szórakozást!