Babás képeinken szerepeljen egy rágómaki is

A fényképezőgép egy olyan elképesztő találmány, amit ma már egészen magától értetődőnek veszünk. Ettől függetlenül, ha jobban belegondolunk abba, hogy képesek vagyunk megfagyasztani egy pillanatot, akkor rögtön érezni fogjuk a varázsát. Viszont mivel a mai világban már olyan könnyű fényképet készíteni, ezért a képek maguk sokszor elértéktelenednek. Régen óriási esemény volt az, ha a családot meg tudták örökíteni. Ezért is vágott mindenki olyan komoly arcot, mivel tudták, hogy az utókornak lesz megőrizve.

Szerintem egyébként ezért is szeretik annyira az emberek még mindig a polaroidos gépeket. Csak egy kattintás és azonnal fizikailag megkapjuk a fényképet. Hihetetlen egy találmány és a modern ember számára még mindig meg tudja mutatni, hogy mennyivel másabb, ha az adott tárgy nem csak digitálisan létezik. Én ilyen szemmel próbálok mindig a fotózásra tekinteni.

Hasonló fontosságot tulajdonítok olyan kis dolgoknak is, mint a kisbaba játékai. Ebben a korban nagyon fontos, hogy mikkel kerül érintkezésbe a gyerek, úgyhogy oda kell figyelni, mikor ilyen tárgyakat veszünk neki. Most volt nálunk a fogzás időszaka, és az egyik barátom javaslatára megnéztem az Imagine Baby oldalán a matchstick monkey kollekciót. Akiknek már volt gyereke, azok mind tudják, hogy mennyire egy nehéz időszak ez a szülő és a gyerek számára is. Főleg azért, mert mindenképpen segíteni szeretnénk, enyhíteni a gyermekünk fájdalmát. A matchstick monkey pedig éppen erre ad lehetőséget.

Szülőként nincs túl sok időm az interneten bogarászni, úgyhogy nagyon hálás voltam azért, hogy az Imagine Baby rögtön rátért a lényegre. Tehát, nincsenek zavaró reklámok és a különböző kategóriák feliratai pedig jól lefedik azt, amit tartalmaznak. Így nem kellett több, pár kattintásnál és már a matchstick monkey termékeket nézegethettem. A választék egyébként bőséges, de nem fogjuk azt érezni, hogy elvesznénk benne.

matchstick monkey

De micsoda az a matchstick monkey? Ez egy olyan rágóka, ami kifejezetten arra van kifejlesztve, hogy a gyermekünk ínyét masszírozza, ezzel pedig egy kicsit elvesz a fájdalomból, ami a fogzással jár. A matchstick monkey azonban ennél jóval többre is képes, mivel a kinézete miatt játékként is kiváló lehet. Attól sem kell félnünk, hogy a gyermekünk esetleg lenyelné, mivel úgy van kialakítva, hogy ez semmiképpen ne történjen meg. Ezek az indokok egyébként mind valósak, viszont hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem a szívvel teli designnal nyertek meg.

Ennek függvényében az ára is kicsit magasabb, mint amihez hozzászokhattunk korábban. Ez azonban engem egyáltalán nem zavar, mivel tudtam, hogy csak a legjobb minőségű játékokat szeretném venni a kisbabámnak. Ha egyébként még ezek után is bizonytalanok lennénk, akkor elolvashatjuk mások véleményét is. Szerintem az interneten ez az egyik legjobb módszer arra, hogy kiszűrjük a selejtes termékeket. A matchstick monkey rágókák kapcsán pedig csak pozitív dolgokat fogunk hallani. Ennél több indok nem is kellett nekem, úgyhogy behelyeztem egy kék színű makit a virtuális kosaramba.

A rendelés hasonlóan egyszerű, mint minden más, amit idáig említettem az Imagine Baby szolgáltatásával kapcsolatban. Meg kell adnunk a szállítási adatainkat és azt, hogy miként szeretnénk fizetni. Ezzel hamarabb készen leszünk, mint gondolnánk. Ezt követően pedig pár napot kell csak várni és már meg is érkezik a matchstick monkey. A kisbabánk nagyon örült neki és azóta is szívesen játszik vele.