Régi képek a kerékpáros randinkról

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én bárhova megyek, bármit csinálok, szeretem megörökíteni. Tudom-tudom a pillanatnak kell élni, de én úgy szeretek nosztalgiázni és visszanézni a régi képeket… Persze az emlékek a fejemben vannak, de attól még jó egy aprócska kép, hogy bevillanjon és emlékezz az élményeidre, nem? Nem azt mondom, hogy 0-24-ben fényképeket készítek, csak annyit, hogy ha van egy-egy különleges pillanat azt szeretném örökre a szívembe vésni.

A minap is éppen ilyen képeket nézegettünk a párommal és megtaláltuk egy-két csodás közös pillanatunkat is. Az első randevúnkon elmentünk a városba sétálni és béreltünk elektromos kerékpárokat, hogy azzal menjünk végig a Duna-parton. Olyan szép emlék ez, sosem fogom elfelejteni. El is kezdtünk beszélgetni róla, hogy milyen jó lenne beszerezni most ilyen bicikliket. Úgy döntöttünk, hogy utána is nézünk a témának. Megtaláltuk a motorbolt.co.hu webáruház honlapját, ahol pont ezzel foglalkoznak. Elektromos kerékpárok, alkatrészek, motoros felszerelések, gumik és egyéb kiegészítők kaphatóak náluk. Az oldal nagyon megtetszett, egyszerűen el tudtunk rajta igazodni és mindent sikerült könnyen megtalálni. A fontos és hasznos információkra is rábukkantunk és próbáltunk minél jobban tájékozódni. A kategóriák láthatóan fel vannak tüntetve, így el is kezdtünk keresgélni az elektromos kerékpárok között. Azt kell mondjam, hogy nagyon széles a kínálatuk, rengetegféle kerékpárral, rollerrel és robogóval ismerkedtünk meg. Szerencsére az áraik is elég széles skálán mozognak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terméket.

elektromos kerékpárok

Őszintén szólva nekem az elvárásaim kimerülnek abban, hogy milyen színűt szeretnék, de nyilván ennél kicsit több szempontot kell figyelembe venni. És sajnos a párom sem olyan nagy tudású ezekben a dolgokban, bár még mindig több fogalma van róla, mint nekem. Úgy döntöttünk, hogy felvesszük a kapcsolatot a bolttal. Biztosan tudnak segíteni, ajánlani számunkra megfelelő elektromos kerékpárokat. Én még rolleren is gondolkoztam, de a párom szerint, inkább maradjunk a bicikliknél. Addig is megnéztük a garanciát és mint kiderült minden termékre vonatkozik, úgyhogy ez szuper. A szállítási módokon belül tudunk választani a házhozszállítás és az üzlethelységben történő átvétel között. Szerintem mi előbb le fogunk menni a boltba és ott vesszük át majd a kiválasztott termékeket. Szeretem személyesen intézni az ilyesmit és így, ha bármi panasz van vagy kérdés, rögtön el is tudjuk intézni. Illetve így a szállítási költségért sem kell fizetnünk. Így legalább egybeköthetjük a vásárlást egy kis kirándulással is, hiszen az átvétel a dunaföldvári üzletben történhet. És különben is, a házhozszállítással nagyjából 2-7 nap alatt érkezik meg a rendelés, míg a személyes átvétellel várhatóan egy napot kell csak várnunk. (Nem mintha az egy héten belüli várható szállítás sok lenne, de kinek milyen a hozzáállása…)

Azt is olvastuk, hogy a rendelés leadása után fogunk kapni majd egy emailt, ami tartalmazni fogja a megrendelt árucikkeket, a végső árat és a rendelési azonosítót. Ezután fel fognak hívni telefonon, hogy ellenőrizzék pontosan adtuk meg az adatokat, hogy elkerüljék az esetleges tévedéseket. Azt is meg fogják beszélni velünk, hogy mikorra várható a rendelés, így mi is tudunk előre tervezni. Ez a telefonbeszélgetés azért is fontos, mert a megrendelés csak ezután válik véglegessé, így mindenképpen szükséges. Ez tetszik, máshonnan is hiányolom ezen alaposságot.

Bevallom, hogy én nagyon bezsongtam mostanra és alig várom, hogy kipróbálhassuk majd az új elektromos kerékpárokat és új képeket készíthessünk! Aztán pár év múlva ezek lehetnek “a régi képek”, amelyeket nosztalgiázva nézegetünk.