Virágos képhez virágos illatot!

Nagyon szeretek festeni. Elsősorban mindig is a csendéletek vonzottak. Szép virágok, levendulák stb… Sosem vonzott különösen az absztrakt festészet. Sokáig hatalmas sikerem volt a család és a barátok körében, egyszer-egyszer még félkomoly kiállításokra is eljutottak a képeim, amitől én mindig iszonyatosan boldog voltam.

Az utóbbi időben azonban azt vettem észre, hogy mintha csökkent volna az érdeklődés a képeim iránt, mintha nem mernék kimondani nekem, de azt éreznék, hogy önismétlő vagyok. Tudtam, hogy elő kell rukkolnom valami kreatívval. Szerettem volna a virágoknál maradni, ezért arra gondoltam, hogy mi lenne, ha különböző illóolajokkal tenném izgalmasabbá a kiállítást.

Egyik barátnőm ajánlotta ezt a webshopot, a hunniakristaly.hu oldalt, ami illóolajok árusításával is foglalkozik. Fontos volt nekem, hogy igazán minőségi illóolajok legyenek ott a kiállításomon. Nekem ez nem csak az otthonom kellemesebbé tételét jelentette. Nem csak a fürdőszobámat akartam kicsit beillatozni. Fontos volt, hogy az illóolajok tényleg üssenek. Nagyon megörültem, hogy 100% tisztaságú illóolajok árusításával foglalkozik a webshop, mert számomra ez valamilyen szinten garantálni tudja, hogy jó minőségű terméket fogok tudni vásárolni.

illóolajok

Kicsit óvatosan kezdtem, először csak egy terméket rendeltem, hogy letesztelhessem. Nem kellett csalódnom! Simán el tudtam képzelni, hogy ilyen minőséggel már ki merjek állni emberek elé. Fontos szempont volt azért az ár is, és megörültem, hogy azért nem horroráron árulják ezeket a jó termékeket. Mégiscsak megengedhetőnek kell lennie, hiszen ebből nem termelek vissza pénzt. Az is nagy pozitívum volt, hogy széles választékkal rendelkeztek. Ez azért különösen jó, mert egyszerre, egy helyről, könnyen átláthatóan tudom így beszerezni az összes kívánt terméket. Az is tetszik a webshopjukban, hogy egy abszolút letisztult és könnyen kezelhető felületet alkottak meg, ezért nem vesztem el, mikor keresgélni próbáltam a termékeik között.

Egyébként elkezdtek csábítani a többi termékeik is, hiszen olyan izgalmasnak tűntek! Milyen lehet például saját gyertyát készíteni? Például tök érdekes lenne kipróbálni, hogy milyen, ha a saját gyertyáimat festeném le esetleg. Vagy pihenésképpen saját készítésű fürdőbombával is kényeztethetném magam kicsit.

Összefoglalva, abszolút jó áron árulnak tényleg minőségi termékeket. A kiszállítással sincsen gond, könnyen lehet kérni házhoz, vagy akár csomagautomatához, ami tényleg garantálja a kényelmet. Biztos vagyok benne, hogy máskor is tőlük fogok rendelni. Bár a kiállításom még vár magára, én szinte biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tetszeni fog az ötletem, és siker koronázza majd ezt a kreatív projektemet. Már most azon gondolkodom, hogy a következő dobásom mi legyen, mindenesetre nagyon tetszik ez a fajta kreatív kombinációja a festésnek és a DIY dolgoknak, amit részben a Hunnia Kristály tett lehetővé!