Észrevétlenül alakultak ki a szem alatti karikák

Nemrégiben tartottunk teljes lomtalanítást a házban. Több régi emlék is előkerült, köztük jó pár régi fotóalbum is. Édesanyám mindig nagyon szeretett fényképezni és ez abból a temérdek képből is látszik, melyet jobb híján a padláson őrizgetünk. Testvéremmel arra gondoltunk, hogy összeállítunk neki egy naptárat, amelyen minden hónapban más képeket nézhet kinyomtatott formában.

Össze is ültünk hát egyik délután, hogy kiválasszuk a legjobbakat. Nem kis feladat volt ez, mert valamelyikünknek sosem tetszett, ahogy a képen kinézett. A szem alatti karikák már nagyon rég óta velünk voltak, viszont az utóbbi időben még inkább jellegzetessé váltak arcunkon.

Eszembe jutott, hogy nemrég olvastam egy cikket a karikás szemek természetes okairól. Nővérem is mindenképpen meg szerette volna nézni, ezért előkerestem neki a mentett oldalak listájából. Emlékeztem rá, hogy azért tetszett, mert a weboldal nagyon részletes és egyszerű megfogalmazású.

Természetes kialakulás

Szem alatti karikák kialakulhatnak pusztán fáradtságtól, álmatlanságtól, viszont az is lehet, hogy genetikai vagy allergiás reakcióról beszélünk. Főként előfordulhat sötétebb bőr árnyalatú embereknél, amit a melanin túltermelés okoz. Idősebb korban a keringés lelassul, ezért nem jut annyi oxigén a vérbe, ezáltal a sejtekbe, mint azelőtt. Ilyen esetben könnyen kialakulnak a szem alatti karikák.

Ha valami nem alszik eleget az az egyik legfőbb oka lehet a karikás szemeknek. Ilyen esetben a bőr kifakulhat vagy felpuffadhat, ezzel sötét karikákat képezve arcunkon. Ha nem iszunk eleget, akkor a keringés lelassul és ez felborítja a ph-egyensúlyt, mely ezáltal hemoglobint kezd lebontani és ez sötét szem alatti karikákat eredményez.

A túlzott koffeint fogyasztás hasonlóképpen hathat szervezetünkre, hiszen ezek az italok vízhajtó hatással bírnak és kihajtják a vizet a szervezetből. A probléma ott kezdődik, hogy ha ez az állapot gyakran előfordul, akkor a sötét karikák is tartósak maradnak.

A túlzott napsütésre is oda kell figyelnünk, mert a bőr az arcon könnyen megéghet, valamint a melanin termelés miatt hamar sötétebbre színeződhet.

Szintén természetesek a szem alatti karikák, ha genetikai úton örököljük őket és már gyerekkorunk óta kísérnek bennünket. Ezek a sötét karikák idővel még sötétebbek lehetnek viszont ha hirtelen változást észlelünk, akkor mindenképpen forduljunk orvoshoz, mert pajzsmirigy problémákra vagy egyéb allergiás megbetegedésekre utaló jel is lehet.

Meg is vásárolható

Szuper jó, hogy az oldalon egy szérum vásárlására is van lehetőség, ami a szem alatti karikák enyhítése mellett a ráncokra és a puffadt szemre is jó hatással van. Az oldalon videó is segít abban, hogy meggyőződjünk az eredményről. Rengeteg visszajelzés visszaolvasására van lehetőség, ha némi meggyőzésre van szükségünk, ha ezek után még mindig hezitálunk.

Számomra nem volt kérdés, hogy megrendelem a terméket. Mivel tudtam, hogy ezen kívül mást nem nagyon tudok tenni a szem alatti karikák ellen, viszont javítani tudtam a helyzeten. A 30 napos pénzvisszafizetési garancia miatt, nem kellett aggódnom a miatt, hogyha mégsem tetszik a termék, akkor a nyakamon marad.

A termék nagyon gyorsan megérkezett és a cikk olvasása közben a nővéremnek még lehetősége is volt kipróbálni a szérumot. Mondanom sem kell, hogy rögtön szeretett volna magának is egyet. Ez hamarosan lehetséges volt, a nagyon gyors szállítási idő miatt. A szerelés 60 napra elegendő ezért bőven lesz időnk a következőt megrendelni. Ez a termék biztosan mindennapi használatban lesz.