Régi fagyigép, új fagyigép

https://rdealer.hu/

Egy padláson vagy egy sufniban a sok régi kacat között sokszor igazi kincsekre bukkanhat az ember. Mint, amikor kipakoltuk a nagypapám házának a padlását. Sok-sok régi emlék jött szembe velünk. Volt, ami a mi gyerekkorunkat idézte, de olyan is volt, ami a nagypapám fiatalkorából maradt. Mint például a régi fagylaltkészítő gép.

Volt egy kedvenc fagyizónk, ami néhány hónapja sajnálatos módon bezárt. Nem hezitáltunk sokáig, megvettük a helységet, mivel régi álmunk volt egy saját cukrászda. És nem is találhattunk volna jobb helyet, mint a kedvenc fagyizónk helye. Úgy döntöttünk, hogy néhány elemet a régi berendezésből megtartunk, hogy legyen egy kis nosztalgikus hangulata az új cukrászdának. Azt már tudtuk, hogy a https://rdealer.hu/ oldalról fogjuk rendelni a cukrászati és fagylaltkészítő gépeket.

Egy ismerősünk javasolta őket, mert ő az étterméhez rendelt tőlük többféle gépet is. És valóban a https://rdealer.hu/ webáruházában nagyon sokféle fagylaltgépet, hűtőt, vitrint, cukrászgépeket és egyéb kiegészítőket találtunk. Hosszas válogatást követően végül összeállt a lista, hogy pontosan milyen gépeket fogunk rendelni. Leadtuk a rendelést, majd telefonon egyeztettünk, hogy a kiszállítás hogyan fog zajlani. Ha már beszéltünk telefonon, néhány kérdést is feltettünk a megrendelt termékekkel kapcsolatban, mint például, hogy a garancia náluk hogyan működik.

Közel a megnyitóhoz

A megrendelt cukrászati és fagylaltkészítőgépek időben és kifogástalan állapotban megérkeztek. Miután beszereltettük őket, mindet kipróbáltuk, hogy semmilyen fennakadás ne legyen a megnyitóra. Szerencsére minden úgy működött, ahogy kell. Örültem, hogy az https://rdealer.hu/ webáruházából rendeltük, ezek után is onnan fogunk. A nagypapa régi fagylaltgépét pedig egy üvegvitrinben kiállítottuk.

A megnyitónak hihetetlen nagy sikere lett. Az rdealer.hu-ról rendelt berendezéseket jól megdolgoztattuk, de állták a strapát. Egyedül arra nem gondoltunk, hogy sajnos a régi kávégépünk és juicerünk nem fogja bírni a gyűrődést. Sajnos az első hét végére mindkettő elromlott. Mit tehettünk volna? Ismét a https://rdealer.hu/ kínálatában bíztunk, hogy kihúz minket a csávából. A webshop jó kereső és szűrőrendszerének köszönhetően, rövid nézelődés után találtunk egy megfelelő két karú kávéfőzőt és egy nagy teljesítményű citrusfacsarót. Megrendeltük őket és bíztunk benne, hogy a többi rdealer.hu-ról rendelt termékhez hasonlóan megfelel az elvárásainknak.

A fagyizónk sikere a következő hetekben sem csökkent, az elvárásainkhoz képest jóval népszerűbbek lettünk. Hamarosan még néhány plusz gépet rendeltünk a https://rdealer.hu/-ról, mert annyira nagy volt a forgalom. Felhívtam az ismerősömet, hogy elújságoljam neki, hogy milyen nagyszerű fagyizót nyitottunk a https://rdealer.hu/ termékeinek segítségével, ami ugyebár az ő tippje volt. Nagyon örült a sikerünknek, és elmesélte, hogy ő is nyitott az étterme mellé egy pizzázót és egy cukrászdát, ahova ő is az rdealer.hu nagyszerű minőségű, olasz vendéglátói- és cukrászipari gépeit vásárolta.

Bővítsük a fagyizót

Az ismerősöm példáján felbuzdulva én is elgondolkodtam a bővítés lehetőségén. Még azért nem működött olyan régen a cukrászdánk ezért volt némi rizikó a dologban. De azért osztottunk-szoroztunk, hogy ki lehet-e hozni valamit a mostani helyzetünkből. Végül arra gondoltam, hogy egy kisebb pizzázó jó nagyon jó lenne. Így hát kibéreltük a mellettünk lévő üres de jó állapotban lévő, nem túl nagy melléképületet. A gépeket természetesen a https://rdealer.hu/ kínálatából választottuk ki, ahol pizzakemencét, dagasztógépet, nyújtógépet és egyéb kiegészítő felszereléseket is megtaláltuk.

Ezúttal is minden rendben megérkezett, és kifogástalanul üzemelt az összes berendezés. Nagyon örültem, hogy az ismerősöm révén rátaláltunk az rdealer.hu weboldalára, mert így könnyedén megnyithattuk a fagyizónkat és a pizzázónkat is.