Majdnem eláztak az imádott képeim

A fotózás számomra egy végtelenül megnyugtató hobbi. Sokszor, ha túl feszült vagyok, csak kimegyek a szabadba és kattintgatok. Imádom a képszerkesztés folyamatát is. Berakok valamilyen nyugtató zenét, és teljesen elmélyedek a fotók szín-, fény- és kompozíció kalibrálásában. 

Nem csak készítem a képeket, lelkes gyűjtő is vagyok. Elsősorban a régi fotókra vadászom, de kisméretű festmények és képeslapok is vannak az igen méretes gyűjteményemben. Ezeket a műtárgyakat bolhapiackoról szerzem általában, és tök értékes darabjaim is vannak. 

Nemrég átalakítottam egy egész szobát, hogy a képek végre ne csak egy szekrény mélyén pihenjenek, hanem méltó helyük legyen. Egyik nap csőtörés volt, és elkezdett beázni a képes szobám. Szinte sírva hívtam a vizszereles.net szakembereit, hogy csináljanak valamit. 

Ez egy olyan cég, amely 30 év tapasztalatával büszkélkedhet, és számtalan elégedett ügyféllel. Minden munkát precízen végeznek el, és garanciát adnak, ha mégsem sikerülne valami tökéletesen. Az elvégzett javításról olyan hiteles számlát állítanak ki, amit minden biztosító elfogad. Ez meglepően ritka a szakmában, a legtöbb szerelő nem képes ilyen dokumentumot adni. 

vizszereles.net

A problémabejelentés 3 egyszerű lépésben történik. Először a rémült ügyfél felhívja őket telefonon. A vonal másik végén lévő szakember megnyugtatja a telefonálót, és célzott kérdésekkel körüljárja a problémát. Annyira értik a dolgukat, hogy már ezekkel a kérdésekkel is képesek meghatározni, milyen eszközökre és eljárásokra lesz szükség a munka elvégzéséhez. Végül az eset sürgősségéhez viszonyított gyorsasággal kiérkeznek a helyszínre. 

Budapesten, és Pest megye egész területén hívhatók, a nap folyamán bármikor. A weboldalukon fel vannak sorolva a települések, melyekre kiszállnak. Jóleső, hogy még az olyan kis falvakat is feltüntetik, mint például Csobánka, ahol én lakom. 

Szolgáltatásaikkal a vízszerelés teljes területét lefedik. Foglalkoznak WC szereléssel és kádfelújítással is. Nem jelent gondot számukra a mosdó, csaptelep, valamint bojler javítás és csere sem. Ezeket a műveleteket gyorsan, és pontosan végzik el. 

Ha a csatornával van baj, akkor is érdemes őket hívni. Egyaránt tudnak új csatornát építeni, és a már meglévőt javítani. Ez egy olyan terület, ami profi eszközöket, és a szakmában jártas szakembereket igényel. Éppen ezért nem szabad másra bízni, csak a legjobbakra. 

Ha csőtörésről van szó, pillanatok alatt a helyszínen teremnek. Modern felszerelésükkel pontosan, és hatékonyan hárítják el a hibát. Egyaránt képesek javítani a törött szennyvízvezetéket, nyomóvezetéket és a fűtésrendszerrel kapcsolatos csöveket is. 

Ha bármilyen baj van a vízvezeték, vagy fűtésrendszerrel, ne kössetek kompromisszumot, hívjátok a vizszereles.net szakembereit!